AirlinesBoeingLiefhebberNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Korean Air tekent voor Boeing 787-10’s

Korean Air heeft een overeenkomst getekend voor de aanschaf van twintig nieuwe Boeing 787’s. Het gaat om tien 787-10’s en tien 787-9’s. Met de order is een bedrag van 6,3 miljoen dollar gemoeid, volgens de catalogusprijzen.

Ruggengraat
“Terwijl we ons productaanbod blijven innoveren, blijft de 787 Dreamliner-familie nog vele jaren de ruggengraat van onze mid-en-long-haul-vloot”, aldus Walter Cho, Chairman van Korean Air. “Naast een verbeterde brandstofefficiëntie van 25 procent biedt de langere 787-10 ongeveer 15 procent meer ruimte voor passagiers en vracht dan onze 787-9s, wat cruciaal zal zijn voor onze langetermijndoelen.”

Boeing
Korean Air exploiteert een vloot van 96 Boeing-passagiersvliegtuigen, waaronder de Next-Generation 737, 747, 777 en 787 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een volledige Boeing-vrachtvloot met de 747-400, 747-8 en 777 Freighters. In mei van dit jaar ontving Korean Air nog haar 200e Boeing-toestel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/