fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Lufthansa-vluchten weer voorzien van catering

De problemen rond de catering aan boord van Lufthansa-vluchten lijkt voorbij. Eind vorige maand begon een staking onder het cateringpersoneel van LSG Sky Chefs.

Plannen
Lufthansa heeft besloten om gedeeltelijk al dan niet volledig afstand te doen van het dochterbedrijf. Het personeel is niet gecharmeerd van deze plannen.

Aanbod
Door de staking werden korte en middellange vluchten getroffen. Aan boord was een beperkt aanbod aan dranken en maaltijden, liet Lufthansa weten. Op sommige vluchten was zelfs bijna helemaal geen voedsel meer verkrijgbaar, waardoor passagiers genoodzaakt waren zelf hun maaltijd mee te nemen.

Compensatie
Op de website van Lufthansa waarschuwt de maatschappij nog steeds voor mogelijke hinder van de staking. De carrier biedt haar excuses aan voor de problemen. Passagiers die geen eten en drinken hebben gekregen kunnen compensatie aanvragen via de website.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button