IncidentenOpmerkelijkOverig nieuws

Man beklimt 737-vliegtuigmotor vlak voor take-off – video

Passagiers aan boord van een Azmar Air-toestel keken vrijdagochtend verbaasd op toen vlak voor de take-off een man op een van de vleugels klom. Het vliegtuig stond op dat moment klaar op de startbaan, op de internationale luchthaven van Lagos in Nigeria.

Cabine
De man liep over het luchthaventerrein naar het vliegtuig. De piloten merkten de man op waarna ze vaart minderden. Toen de man op de linker motor klom, besloten de piloten de motoren uit te zetten.

Volgens de maatschappij probeerde de man de cabine te betreden. Hij is gearresteerd door de autoriteiten ter plaatse. Het toestel vervolgde de reis naar Port Harcourt, nadat alle inzittenden opnieuw werden gescreend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close