AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

British Airways Jumbojet vliegt met Red Arrows – video

Een Boeing 747 van British Airways heeft zaterdag samen met de Red Arrows een fly-past uitgevoerd tijdens een militaire vliegshow in Groot-Brittannië. De vlucht werd uitgevoerd als BA100, ter ere van de honderdste ‘verjaardag’ BOAC, de voorloper van het huidige British Airways.

Red Arrows
De fly-past vond plaats tijdens de Royal International Air Tattoo, een van de grootste militaire vliegshows ter wereld. Negen Hawk-toestellen van het Royal Air Force Aerobatic Team vergezelden de in retro-livery uitgedoste Jumbojet.

British Airways heeft vaker demonstratievluchten uitgevoerd met de Red Arrows, onder andere met de Concorde en een Boeing 777.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close