fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

British Airways Jumbojet vliegt met Red Arrows – video

Een Boeing 747 van British Airways heeft zaterdag samen met de Red Arrows een fly-past uitgevoerd tijdens een militaire vliegshow in Groot-Brittannië. De vlucht werd uitgevoerd als BA100, ter ere van de honderdste ‘verjaardag’ BOAC, de voorloper van het huidige British Airways.

Red Arrows
De fly-past vond plaats tijdens de Royal International Air Tattoo, een van de grootste militaire vliegshows ter wereld. Negen Hawk-toestellen van het Royal Air Force Aerobatic Team vergezelden de in retro-livery uitgedoste Jumbojet.

British Airways heeft vaker demonstratievluchten uitgevoerd met de Red Arrows, onder andere met de Concorde en een Boeing 777.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button