AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

EgyptAir vergroot capaciteit na wegvallen British Airways op Caïro

EgyptAir, de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, vergoot de capaciteit op de verbinding tussen Londen Heathrow en Caïro. British Airways vliegt tijdelijk niet op de Egyptische hoofdstad.

Zitplaatsen
Volgens het Egyptische ministerie van de civiele luchtvaart is het aantal zitplaatsen op de verbinding toegenomen bij de maatschappij. Er wordt namelijk met Boeing 787’s gevlogen, in plaats van 737’s.

Extra
EgyptAir zegt dat er ook extra vluchten uitgevoerd zullen worden om gedupeerde reizigers door andere airlines tegemoet te komen. Naast British Airways besloot ook Lufthansa tijdelijk niet op Caïro te vliegen.

Veiligheid
De maatschappijen namen het besluit uit veiligheidsoverwegingen en onderzoeken of het veilig is om de vluchtvoering te hervatten. Wat de specifieke aanleiding is voor het staken van de vluchten is niet bekendgemaakt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/