fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Royal Air Maroc wil naar China

De nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko, Royal Air Maroc, is van plan om een lijndienst te starten met China. Volgens de luchtvaartmaatschappij is er vraag naar directe vluchten van en naar het land door het toenemende toerisme.

Daxing
De carrier is van plan op de Chinese hoofdstad Beijing te vliegen. Het zal vanaf begin 2020 een verbinding openen met de nieuwe luchthaven Daxing. Later dit jaar opent de megahub haar deuren, waarna diverse airlines hun activiteiten verplaatsen vanuit de bestaande luchthaven Beijing Capital.

Uitbreiden
Naast Beijing staan Guangzhou en Shanghai Pudong op de nominatie om als nieuwe bestemmingen te worden toegevoegd aan het netwerk van de airline. De komende jaren wil Royal Air Maroc uitbreiden met routes naar het oosten. De toenemende concurrentie op routes tussen Marokko en Europa zou hiermee te maken hebben.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button