AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Royal Air Maroc wil naar China

De nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko, Royal Air Maroc, is van plan om een lijndienst te starten met China. Volgens de luchtvaartmaatschappij is er vraag naar directe vluchten van en naar het land door het toenemende toerisme.

Daxing
De carrier is van plan op de Chinese hoofdstad Beijing te vliegen. Het zal vanaf begin 2020 een verbinding openen met de nieuwe luchthaven Daxing. Later dit jaar opent de megahub haar deuren, waarna diverse airlines hun activiteiten verplaatsen vanuit de bestaande luchthaven Beijing Capital.

Uitbreiden
Naast Beijing staan Guangzhou en Shanghai Pudong op de nominatie om als nieuwe bestemmingen te worden toegevoegd aan het netwerk van de airline. De komende jaren wil Royal Air Maroc uitbreiden met routes naar het oosten. De toenemende concurrentie op routes tussen Marokko en Europa zou hiermee te maken hebben.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close