AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Eva Air voegt vijfde Europese bestemming toe aan netwerk

Eva Air voegt met ingang van 18 februari volgend jaar, haar vijfde Europese bestemming toe aan haar netwerk; Milaan Malpensa. Dat meldt de Taiwanese luchtvaartmaatschappij.

Vijfde

De Italiaanse luchthaven Milaan Malpensa wordt de vijfde Europese bestemming voor Eva Air. De maatschappij vliegt al naar Amsterdam, Londen, Parijs en Wenen. Naar Schiphol en Heathrow wordt vanuit Taipei via Bangkok gevlogen, naar Parijs en Wenen direct. Milaan wordt de derde directe bestemming voor Eva Air op het Europese vasteland. Het is de eerste nieuwe Europese route voor de airline sinds 20 jaar.

Vlucht

Als de maatschappij toestemming van de autoriteiten heeft gekregen, zal er vanuit Taipei wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag naar Milaan gevlogen. De afstand tussen beide steden bedraagt 9.640 kilometer. Welk toestel er op de route wordt ingezet is nog niet bekend.

Staking

Vorige maand staakte het cabinepersoneel van Eva Air om betere arbeidsomstandigheden te eisen. Begin deze maand werd de staking opgeheven. Er werden ongeveer 670 vluchten geschrapt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close