fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Georgian Airways voegt extra vlucht naar Schiphol uit

Georgian Airways zal met ingang van 27 juli een extra vlucht uitvoeren vanuit Tblisi naar Amsterdam. Dat meldt de Georgische luchtvaartmaatschappij.

Amsterdam

Vanaf 27 juli voert Georgian Airways de vlucht tussen de Georgische hoofdstad Tblisi en Schiphol drie keer per week uit. Dat is één vlucht extra dan in de huidige situatie. Op maandag, woensdag en zaterdag wordt de vlucht, die tussen de vierenhalf en vijf uur in beslag neemt, uitgevoerd.

Brussel

Naar Brussel vliegt de Georgische maatschappij ook drie keer per week. Op dinsdag, donderdag en zondag vliegt de airline naar Brussels Airport en weer terug naar Tblisi. Die vlucht neemt tussen de vier uur en een kleine vijf uur in beslag.

Eindhoven

Een andere verbinding vanuit Nederland naar Georgië is de nog uit te voeren vlucht van Wizz Air tussen Eindhoven en Koetaisi. De vluchten zullen met ingang van 10 september met een Airbus A320 worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ook zal Wizz vanuit Charleroi naar Koetaisi vliegen.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button