AirlinesBelgiëFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Georgian Airways voegt extra vlucht naar Schiphol uit

Georgian Airways zal met ingang van 27 juli een extra vlucht uitvoeren vanuit Tblisi naar Amsterdam. Dat meldt de Georgische luchtvaartmaatschappij.

Amsterdam

Vanaf 27 juli voert Georgian Airways de vlucht tussen de Georgische hoofdstad Tblisi en Schiphol drie keer per week uit. Dat is één vlucht extra dan in de huidige situatie. Op maandag, woensdag en zaterdag wordt de vlucht, die tussen de vierenhalf en vijf uur in beslag neemt, uitgevoerd.

Brussel

Naar Brussel vliegt de Georgische maatschappij ook drie keer per week. Op dinsdag, donderdag en zondag vliegt de airline naar Brussels Airport en weer terug naar Tblisi. Die vlucht neemt tussen de vier uur en een kleine vijf uur in beslag.

Eindhoven

Een andere verbinding vanuit Nederland naar Georgië is de nog uit te voeren vlucht van Wizz Air tussen Eindhoven en Koetaisi. De vluchten zullen met ingang van 10 september met een Airbus A320 worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ook zal Wizz vanuit Charleroi naar Koetaisi vliegen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close