fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines vliegt toch naar Washington deze winter

Hoewel Brussels Airlines in eerste instantie de route naar Washington niet zou vliegen komende winterperiode, wordt deze bestemming toch aan het winternetwerk toegevoegd, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij desgevraagd aan Up.

Vlucht

Brussels Airlines zal met ingang van 20 februari toch naar de hoofdstad van de Verenigde Staten vliegen. Op de route wordt een Airbus A330-200 ingezet. Dat type toestel zal de reizigers op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag naar Washington brengen. Ook in het zomerschema zal de Belgische maatschappij naar de Amerikaanse bestemming vliegen. De vlucht neemt ongeveer 8 uur en 45 minuten in beslag.

Flybmi

Ook zal de airline vanaf september routes overnemen van het failliete Flybmi. De routes die Brussels Airlines overneemt van de voormalige Britse maatschappij zijn die vanuit Brussel naar Bristol in Engeland en Hannover in Duitsland.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button