AirlinesBelgiëFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Brussels Airlines vliegt toch naar Washington deze winter

Hoewel Brussels Airlines in eerste instantie de route naar Washington niet zou vliegen komende winterperiode, wordt deze bestemming toch aan het winternetwerk toegevoegd, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij desgevraagd aan Up.

Vlucht

Brussels Airlines zal met ingang van 20 februari toch naar de hoofdstad van de Verenigde Staten vliegen. Op de route wordt een Airbus A330-200 ingezet. Dat type toestel zal de reizigers op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag naar Washington brengen. Ook in het zomerschema zal de Belgische maatschappij naar de Amerikaanse bestemming vliegen. De vlucht neemt ongeveer 8 uur en 45 minuten in beslag.

Flybmi

Ook zal de airline vanaf september routes overnemen van het failliete Flybmi. De routes die Brussels Airlines overneemt van de voormalige Britse maatschappij zijn die vanuit Brussel naar Bristol in Engeland en Hannover in Duitsland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close