AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsRoutes

Dit zijn de populairste bestemmingen bij Ryanair

De Ierse prijsvechter Ryanair heeft een lijst samengesteld met daarin de populairste bestemmingen deze zomer. Ook wordt beschreven welke bestemmingen het beste in de smaak vallen bij bepaalde doelgroepen.

Spanje

Spanje blijkt op nummer één te staan als populairste vakantiebestemming voor de Ryanair-reiziger. Populaire bestemmingen binnen Spanje zijn Majorca, Alicante en Malaga.

Doelgroep

Volgens de lijst van Ryanair kiezen verschillende doelgroepen echter andere bestemmingen dan de Spaanse zon. Zo zijn de drie populairste vakantieplaatsen voor families; Cyprus, Tel Aviv en Lanzarote. Voor studenten zijn dat de plaatsen Zadar, Sevilla en Barcelona. Koppeltjes kiezen dan weer voor Ibiza, Majorca en Tenerife.

20-30 jarigen

De vluchten waarop de meeste 20 tot 30-jarigen zitten, zijn die tussen de steden Birmingham, Liverpool en de regio East Midlands in het Verenigd Koninkrijk en het feesteiland Ibiza.

Staking

Op 24 juli zullen in het Verenigd Koninkrijk Ryanair-piloten een stemming uitbrengen om voor of tegen een staking te stemmen. Die uitslag wordt op 7 augustus bekendgemaakt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close