AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

WestJet vaker naar Londen en eerder naar Parijs

De Canadese luchtvaartmaatschappij WestJet zal in de winter vaker Canada met Londen verbinden, zo meldt de airline. Ook zal de seizoensroute naar Parijs dit jaar eerder uitgevoerd worden.

Vaker

Zo zal WestJet met ingang van het winterseizoen vier keer, in plaats van drie keer, van Calgary naar Londen Gatwick vliegen. Vanuit Toronto vliegt de Canadese maatschappij dagelijks naar de Britse hoofdstad, en zet daar een Boeing 787-9 Dreamliner voor in.

Parijs

Ook de seizoensroute vanuit Calgary naar Parijs zal volgend jaar op 12 maart aanvangen. Dit is eerder dan voorgaande jaren. Ook kondigde WestJet in april van dit jaar een codeshare met Air France aan.

Uitbreiding

WestJet is al langere tijd bezig met een grootschalige uitbreiding van het intercontinentale netwerk. De eerste intercontinentale vlucht van WestJet was op 15 juni 2014 tusst St. Johns en Dublin. De maatschappij begon vervolgens met de inzet van Boeing 767’s die nu worden vervangen door dreamliners. Sinds 2016 heeft WestJet ook al een samenwerking met EasyJet waarmee reizigers via Londen Gatwick kunnen overstappen op het Europese netwerk van EasyJet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/