AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Air Canada voert weer alle vluchten naar India uit

Air Canada zal met ingang van augustus weer alle vluchten naar India uitvoeren. De vluchten vanuit Canada worden met Boeing 777’s en 787’s uitgevoerd, aldus de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada.

Delhi

Zo zal er met ingang van 1 augustus weer dagelijks tussen Vancouver en Delhi gevlogen worden, en vanaf 1 oktober weer dagelijks tussen Toronto en Delhi. In eerste instantie worden die routes met een Boeing 787 Dreamliner uitgevoerd, maar zal vanaf 27 oktober een Boeing 777-300ER worden ingezet tussen Toronto en de Indiase hoofdstad. De -300ER biedt ruimte aan 400 passagiers onderverdeeld in drie klassen.

Mumbai

Ook zal de route tussen Toronto en Mumbai vanaf 27 oktober weer gevlogen worden. Op die route wordt ook de triple seven ingezet, maar dan een Boeing 777-200LR. De seizoensroute naar Mumbai wordt vier keer per week gevlogen.

Overname

Eind juni kondigde Air Canada aan dat zij Air Transat overnemen. Als alle plannen en financiële handelingen worden goedgekeurd door toezichthouders kan de deal ‘begin 2020’ afgerond worden, aldus Air Canada.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/