Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Kaagbaan wegens spoedreparatie beperkt inzetbaar

De Kaagbaan is tot en met vrijdag beperkt inzetbaar omdat Schiphol een spoedreparatie uitvoert aan ‘een onvoorziene asfaltbeschadiging’, zo meldt de Amsterdamse luchthaven.

Beschadiging

‘Tijdens de spoedreparatie wordt beschadigd asfalt op de op- en afrit van de Kaagbaan, rijbaan S6, vernieuwd. Naar verwachting is het nieuwe asfalt vrijdag weer gereed voor gebruik’, aldus Schiphol.

Preferente banen

‘Schiphol voert tot en met vrijdag 26 juli een spoedreparatie uit aan een onvoorziene asfaltbeschadiging op een op- en afrit bij de Kaagbaan. Omwille van de veiligheid kan deze op- en afrit tot die tijd niet gebruikt worden. Tijdens de werkzaamheden is de Kaagbaan beperkt inzetbaar. De Kaagbaan en de Polderbaan zijn zogenoemde ‘preferente banen’ en worden bij voorkeur ingezet, omdat de vliegtuigen dan minder over dicht bewoond gebied komen dan bij andere banen. Tijdens de werkzaamheden kunnen de Zwanenburgbaan en de Aalsmeerbaan vaker ingezet worden’, aldus de luchthaven.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/