AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

IndiGo verbindt India en Bangladesh

De Indiase lowcost-maatschappij IndiGo verbindt met ingang van 22 augustus India en Bangladesh met dagelijkse vluchten tussen Delhi en Dhaka. Dat heeft de maatschappij bekendgemaakt.

Internationaal

IndiGo voegt in rap tempo internationale bestemmingen toe aan haar vluchtschema. Vanaf 20 september wordt ook Yangon, in Myanmar, aan de lijst toegevoegd. Die bestemming wordt vanaf Kolkata bediend.

Jet

IndiGo lanceerde de eerste internationale route in 2011, dat was naar Dubai en bouwde het internationale netwerk rustig maar gestaag verder op. Sinds het wegvallen van Jet Airways in april van dit jaar wordt het tempo waarin routes worden geopend duidelijk opgevoerd.

Turkish

Vorige week nog werden vluchten naar Singapore en Bangkok aangekondigd. Eerder dit jaar werden onder andere Istanbul, Kuwait en het Chinese Chengdu aangekondigd. IndiGo ging ook de samenwerking aan met Turkish Airlines voor codeshares binnen Europa. 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close