NieuwsOpmerkelijkProfessionalVeiligheidVliegvelden

Peuter raakt gewond na spelen op bagageband | Video

Een peuter van twee jaar oud raakte gewond toen het jongetje op een bagageband aan het spelen was op het Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport en daarna vijf minuten lang door de bagageband werd meegesleept, zo meldt de Amerikaanse zender WSB-TV2 uit Atlanta.

Bagageband

Het jongetje stond samen met zijn moeder aan de ticketbalie van Spirit Airlines op het vliegveld in Atlanta. Toen de moeder haar kindje even neerzette om haar boardingpas in ontvangst te nemen, en zowel de moeder als de persoon achter de balie even niet naar het kind omkeken, sprong hij op de bagageband van een andere balie waar niemand achter zat. ‘Toen ik doorhad dat hij niet meer naast me stond, was hij al aan het einde van de band, aldus de moeder tegen de nieuwszender.

Achteraan

De moeder wilde via de bagageband naar haar zoontje rennen, maar werd tegengehouden door de mensen achter de balie. De vrouw probeerde nog naar het einde van de band te rennen, maar haar zoontje was al verdwenen.

Gebroken hand

De peuter maakte een ritje van vijf minuten op de bagageband, toen iemand van de Transport Security Administration (TSA) hem vond. Het jongetje had een gebroken hand, maar het is nog niet duidelijk hoe de breuk is gekomen. het voorval wordt door de TSA, Spirit Airlines en het vliegveld onderzocht. Hieronder is te zien hoe het voorval verliep.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close