fbpx
AirlinesBoeingEditors choiceLiefhebberNaast het nieuwsVideo

Een kijkje in de eerste Boeing 787-9 van Turkish Airlines | Video

Op vrijdag 26 juli landde de eerste Boeing 787-9 Dreamliner van Turkish Airlines op Schiphol. Up was aanwezig om een kijkje te nemen in het gloednieuwe vliegtuig.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button