fbpx
Frequente reizigersNieuwsVeiligheidVliegvelden

Vertragingen op Heathrow en Gatwick door technisch probleem

De Londense luchthavens Heathrow en Gatwick hebben last van vertragingen door een technisch probleem bij de luchtverkeersleiding in de verkeerstoren van Stanswick, zo meldt de National Air Traffic Services (NATS).

Technisch probleem

De verkeerstoren in Stanswick, die het verkeer voor het zuiden van Engeland regelt, ervaart een technisch probleem. NATS meldt dat zich een probleem in het systeem bevindt dat tot vluchtrestricties leidt. ‘We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen’, aldus NATS.

Vakantie

Het technisch probleem komt op een ongunstig moment nu er veel mensen op vakantie gaan of terugkomen. De zomervakantie is ook in Engeland in volle gang, met alle drukte op de vliegvelden van dien.

Staking

Dit weekend stond er in eerste instantie een staking gepland, waardoor het vliegveld potentieel helemaal platgelegd kon worden. Die staking is echter op het laatste moment afgeblazen omdat de luchthaven met een nieuw loonsbod over de brug kwam.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button