fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Vueling weigert passagier vanwege kleding

Een vrouwelijke passagier is de toegang tot een Vueling vlucht van Mallorca naar Barcelona ontzegd. De luchtvaartmaatschappij meldt dat de vrouw in badkleding aan boord wilde gaan, wat in strijd is met de kleding voorwaarden van Vueling. Later werd bekend dat de vrouw helemaal geen badkleding droeg.

Discussie

De reizigster heeft na het incident een foto op twitter geplaatst om te laten zien dat zij geen badkleding droeg zoals Vueling heeft gemeld. Daarnaast heeft de zus van de weggestuurde passagier de discussie in de slurf gefilmd waardoor op twitter een discussie op gang kwam over wat voor kledingeisen een maatschappij zou moeten hanteren.

Hulp

Toen de vrouw in de slurf te horen kreeg dat zij niet aan boord zou mogen boden andere reizigers bedekkende kledingstukken aan. Het kwaad was echter al geschied, de vrouw mocht vanwege haar agressieve instelling het vliegtuig niet meer boarden en werd in de terminal opgewacht door de Guardia Civil.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button