737 MAXNieuws

737 MAX TUI weer geland op Schiphol

Na meer dan vier maanden aan de grond te hebben gestaan op de luchthaven van Sofia is de derde 737 MAX van TUI Nederland weer op Schiphol. Voor vliegtuigen die op hun basis luchthaven zijn geland is er een speciale ontheffing van het vliegverbod mogelijk om de vliegtuigen weer thuis te krijgen.

Sofia

Toen het vliegverbod voor de 737 MAX inging werden verschillende vluchten gedwongen om zo snel mogelijk te landen. Na sinds half maart, toen het vliegverbod in ging, aan de grond te hebben gestaan in Bulgarije mocht dit toestel leeg terugkeren naar Nederland.

Route

De vlucht van Sofia naar Schiphol nam een opmerkelijke route, naast dat het vliegtuig uit voorzorg relatief laag en langzaam vloog, hield Duitsland haar luchtruim voor het toestel gesloten. UIteindelijk werd besloten om ten noorden van Duitsland te blijven.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close