Nieuws

British Airways neemt eerste A350 in ontvangst

Zaterdagmiddag landde de eerste A350-1000 van British Airways op de Londense luchthaven Heathrow. In totaal zal British Airways achttien A350’s ontvangen, allemaal van het type -1000. Vanaf augustus zal het toestel worden ingezet naar Dubai en Toronto, later zullen ook Tel Aviv en Bangalore door de A350 worden aangedaan.

Verstoring

De A350 landde een dag later dan gepland op Heathrow. Waar de ontvangst in eerste instantie op vrijdag plaats zou vinden moest dit door een storing in de verkeerstoren op Heathrow verplaatst worden naar zaterdag. British Airways heeft laten weten dat het in verband met de beperkte slots ervoor koos om zo veel mogelijk vluchten volgens schema uit te voeren in plaats van het schema aanpassen voor de aankomst van een leeg vliegtuig.

Indeling

British Airways voert haar A350’s uit met 331 stoelen, waarvan 219 in economy (world traveller), 56 in premium economy (world traveller plus) en 56 in business (club world). De toestellen worden uitgerust met een vernieuwde versie van club world, genaamd club suite.


Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/