fbpx
AirbusAirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

‘Airbus vliegt met A220 demonstratieroute door Azië’

Airbus vliegt met een A220-300 een demonstratieroute door Azië, waar het zes bestemmingen aan zal doen, waar eventuele kopers een demonstratie krijgen van het toestel, zo meldt Flightglobal.

Azië

De Europese vliegtuigbouwer zal met een A220-300, de grootste van de twee A220-varianten, een demonstratieroute door Azië vliegen, waar het zal landen in Seoul, Yangon, Hanoi, Bangkok, Kuala Lumpur en Nagoya. De tour is op 29 juli begonnen en zal tot 6 augustus duren. Vorig jaar november organiseerde Airbus ook al een demonstratieronde in Azië met de A220.

Kijkje

‘Tijdens de A220-demonstratietour krijgen klanten en media een kijkje in de uitstekende eigenschappen, het comfort en de prestaties van het vliegtuig waarvan zowel de exploitanten als de passagiers profiteren’, aldus Airbus. De A220-300 die op tournee gaat is uitgerust met een één-klasse indeling.

Weinig

Op dit moment vliegen er nog zeer weinig A220’s in Azië, volgens Cirium Fleet Analizer heeft alleen Korean Air tien A220’s in dienst en heeft Air Vanuatu vier toestellen, twee A220-100’s en twee A220-300’s, in bestelling staan bij Airbus.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button