fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Etihad voert vierde dagelijkse vlucht naar Heathrow uit

Etihad Airways zal een vierde dagelijkse vlucht vanuit Abu Dhabi naar de Londense luchthaven Heathrow uitvoeren, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten.

Vierde

Met ingang van 27 oktober voegt Etihad een vierde dagelijkse vlucht vanuit Abu Dhabi naar Heathrow, de grootste luchthaven van Europa, aan haar netwerk toe. De vlucht zal halverwege de ochtend naar de Londense luchthaven vertrekken en in de late avond terug naar Abu Dhabi vliegen.

Dreamliner

Op de nieuwe dagelijkse vlucht zet Etihad een Boeing 787-9 Dreamliner in. In dat toestel is er ruimte voor 299 passagiers, verdeeld over twee klassen, namelijk 28 personen in business class en 271 reizigers in economy. De drie andere dagelijkse vluchten worden met een Airbus A380 uitgevoerd. In de Superjumbo’s is er ruimte voor 486 personen.

Manchester

De maatschappij zet ook twee keer per dag een Dreamliner in op de route tussen Abu Dhabi en Manchester. De ene vlucht wordt met een Boeing 787-10 uitgevoerd en de andere met de 787-9.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button