fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Delta breidt netwerk Latijns-Amerika uit

Delta Air Lines breidt eind dit jaar haar netwerk uit met een nieuwe bestemming in Latijns-Amerika, namelijk de hoofdstad van Colombia; Bogota. Dat meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Bogota

De nieuwe dagelijkse vlucht naar Bogota zal met ingang van 21 december uitgevoerd worden. Het vertrekpunt is het John F. Kennedy International Airport in New York en het eindpunt het El Dorado International Airport in Bogota.

Vlucht

Op de dagelijkse vlucht naar de Colombiaanse hoofdstad zal Delta een Boeing 757-200 inzetten. Het toestel biedt ruimte aan 199 passagiers, waarvan 20 in business class, 29 in premium economy en 150 in economy.

Mumbai

Delta voegt Ć©Ć©n dag later, op 22 december, een rechtstreekse vlucht naar Mumbai in India toe aan haar netwerk. Een route die nu nog aangeboden wordt via de hubs in Europa; Londen, Amsterdam en Parijs. Delta vloog de route ook tussen 2006 en 2009. De maatschappij zegt destijds genoodzaakt te zijn te stoppen door oneerlijke concurrentie van de golfmaatschappijen.Ā 

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button