fbpx
IncidentenMilitairNieuwsProfessional

Pakistaans militair vliegtuig crasht in woonwijk

Een Pakistaans militair vliegtuig is in een woonwijk van de stad Rawalpindi gecrasht. Daarbij zijn 13 burgers en 5 militairen om het leven gekomen, zo meldt Aljazeera.

Crash

De crash gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag. Het vliegtuig boorde zich in een gebouw, waarna het wooncomplex instortte. In totaal kwamen 18 mensen om het leven en raakten er nog eens 15 gewond. Reddingswerkers vrezen ervoor dat sommige slachtoffers aan hun verwondingen zullen overlijden. De brandweer moest mensen onder het puin vandaan halen. De ontstane brand werd snel geblust.

Onderzoek

Het is nog niet duidelijk wat voor type vliegtuig is neergestort, maar het zou gaan om een ‘klein militair vliegtuig’, aldus bronnen tegenover Aljazeera. Er wordt onderzoek ingesteld naar hoe het incident heeft kunnen gebeuren.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button