fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair breidt winternetwerk uit

Ryanair breidt haar winternetwerk uit met een ‘ski-route’ die met ingang van de maand december gevlogen zal worden, zo meldt de Ierse low-cost maatschappij.

Winter

Komende winter zal Ryanair één keer per week vanuit de Britste stad Bristol naar de Noord-Italiaanse stad Turijn vliegen. Turijn ligt aan de voet van de Alpen waar men goed kan skiën. Op welke dag De Ierse prijsvechter deze vlucht zal uitvoeren is nog niet bekend.

Blij

Nigel Scott, hoofd bedrijfsontwikkeling van van Bristol Airport is blij met de komst van de nieuwe route. ‘We zijn verheugd dat Ryanair deze winter Turijn toevoegt aan het routenetwerk vanaf Bristol Airport. De aankondiging breidt de keuze voor passagiers verder uit, hetzij als een geweldig uitje met de winter, of als een skibestemming vanwege de nabijheid van Turijn ten opzichte van de Alpen.’

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button