AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol AirportTUI

Tui komende winter van Amsterdam naar Afrika

Tui Nederland vliegt komende winter weer van Amsterdam naar Afrika. Dat bevestigt een woordvoerster van de maatschappij desgevraagd aan Up.

Afrika

Met ingang van 7 november zal Tui Nederland één keer per week van Amsterdam naar Zanzibar en Mombassa vliegen om daarna weer terug te keren naar Schiphol. De route wordt op donderdag met een Boeing 767-300 gevlogen.

Succes

Een woordvoerster van Tui Nederland laat weten: ‘vanwege het succes van afgelopen winter is besloten ook dit jaar onze vakantiegangers de mogelijkheid te geven om te genieten van strand en safari in Kenia. In zomer 2020 zal hiervoor een lijndienst worden ingezet.’

Vloot

Tui Nederland heeft een vloot van 14 vliegtuigen, waaronder één Boeing 767, drie 787-8’s en acht 737’s waarvan drie MAX’s. Een van die MAX-toestellen stond vier maanden aan de grond in Sofia, in navolging van het vliegverbond van de MAX, maar is sinds 28 juli weer terug in Nederland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/