AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Turkish Airlines en Bangkok Airways sluiten codeshare-overeenkomst

Turkish Airlines en Bangkok Airways hebben met ingang van 1 augustus een codeshare-overeenkomst gesloten. ‘Hierdoor krijgen passagiers toegang tot makkelijke reisverbindingen van Turkije naar bestemmingen in Thailand en andere steden in Zuidoost Azië’, aldus de Turkse luchtvaartmaatschappij.

Codeshare

‘Onder deze overeenkomst vallen 16 codeshare routes die worden uitgevoerd door Bangkok Airways, zowel binnenlandse als internationale vluchten. Bangkok-Chiang Mai, Bangkok-Chiang Rai, Bangkok-Lampang, Bangkok-Sukhothai, Bangkok-Trat, Bangkok-Samui, Bangkok-Phuket, Bangkok-Krabi, Samui-Phuket, Bangkok-Danang, Bangkok-Phu Quoc, Bangkok-Yangon, Bangkok-Mandalay, Bangkok-Nay Pyi Taw, Bangkok-Vientiane and Bangkok – Luang Prabang. Daar komen nog twee routes bij die momenteel nog in afwachting zijn van goedkeuring van de autoriteiten, Bangkok-Phnom Penh en Bangkok-Siem Reap’, aldus Turkish Airlines.

Trots

Beide maatschappijen zijn blij met de nieuwe overeenkomst. General manager van Turkish Airlines, Bilal Ekşi zegt over deze overeenkomst: ‘Turkish Airlines is trots om de langdurige commerciële samenwerking met Bangkok Airways uit te breiden met een codeshare agreement.’ Puttipong Prasarttong-Osoth, president van Bangkok Airways, zegt: ‘Bangkok Airways is verheugd om met Turkish Airlines samen te werken om ons routenetwerk te versterken. Dit biedt zowel zakelijke als toeristische passagiers een betere reiservaring en naadloze toegang tijdens hun reizen in Thailand en omliggende landen.’

Schiphol

Turkish Airlines vliegt ook op Schiphol. Daar landde op vrijdag 26 juli de eerste Boeing 787-9 Dreamliner van de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Up was daarbij aanwezig om een kijkje te nemen in het nieuwe toestel.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close