fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Turkish Airlines en Bangkok Airways sluiten codeshare-overeenkomst

Turkish Airlines en Bangkok Airways hebben met ingang van 1 augustus een codeshare-overeenkomst gesloten. ‘Hierdoor krijgen passagiers toegang tot makkelijke reisverbindingen van Turkije naar bestemmingen in Thailand en andere steden in Zuidoost Azië’, aldus de Turkse luchtvaartmaatschappij.

Codeshare

‘Onder deze overeenkomst vallen 16 codeshare routes die worden uitgevoerd door Bangkok Airways, zowel binnenlandse als internationale vluchten. Bangkok-Chiang Mai, Bangkok-Chiang Rai, Bangkok-Lampang, Bangkok-Sukhothai, Bangkok-Trat, Bangkok-Samui, Bangkok-Phuket, Bangkok-Krabi, Samui-Phuket, Bangkok-Danang, Bangkok-Phu Quoc, Bangkok-Yangon, Bangkok-Mandalay, Bangkok-Nay Pyi Taw, Bangkok-Vientiane and Bangkok – Luang Prabang. Daar komen nog twee routes bij die momenteel nog in afwachting zijn van goedkeuring van de autoriteiten, Bangkok-Phnom Penh en Bangkok-Siem Reap’, aldus Turkish Airlines.

Trots

Beide maatschappijen zijn blij met de nieuwe overeenkomst. General manager van Turkish Airlines, Bilal Ekşi zegt over deze overeenkomst: ‘Turkish Airlines is trots om de langdurige commerciële samenwerking met Bangkok Airways uit te breiden met een codeshare agreement.’ Puttipong Prasarttong-Osoth, president van Bangkok Airways, zegt: ‘Bangkok Airways is verheugd om met Turkish Airlines samen te werken om ons routenetwerk te versterken. Dit biedt zowel zakelijke als toeristische passagiers een betere reiservaring en naadloze toegang tijdens hun reizen in Thailand en omliggende landen.’

Schiphol

Turkish Airlines vliegt ook op Schiphol. Daar landde op vrijdag 26 juli de eerste Boeing 787-9 Dreamliner van de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Up was daarbij aanwezig om een kijkje te nemen in het nieuwe toestel.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button