fbpx
Editors choiceLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVideo

Up bekijkt de nieuwe Schiphol A-pier | Video

Up nam een kijkje bij de constructie van de nieuwe A-pier van Schiphol. Hoe de werkzaamheden vlotten is in de video te zien. De pier zou eind 2020 in gebruik moeten worden genomen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button