AirlinesFrequente reizigerInflightNieuwsRoutes

Garuda vliegt rechtstreeks tussen Heathrow en Medan

Garuda Indonesia vliegt sinds 16 juli rechtstreeks tussen Medan in Sumatra en Londen Heahtrow. Het is de enige maatschappij die een rechtstreekse vlucht tussen beide steden uitvoert, zo meldt de Indonesische airline.

Route

Op de route tussen Heathrow en Medan, de hoofdstad van de provincie Noord-Sumatra, vliegt Garuda nu nog met een Boeing 777-300ER Met ingang van 8 augustus zal de Boeing vervangen worden door een Airbus A330-200. Aan boord van dit type toestel is er plaats voor 36 passagiers in Business Class en 186 passagiers in Economy Class. ‘De vluchten tussen Medan en Londen beginnen en eindigen op Bali. Reizigers met begin- en eindpunt Bali hoeven in Medan het toestel niet te verlaten en voltooien de immigratie- en douaneformaliteiten op Bali’, aldus Garuda.

Video

Daarnaast heeft Garuda sinds 1 augustus ook een nieuwe safety video. ‘Het thema van deze video is: ‘Indonesische schoonheid’. Door dit thema te presenteren laat de veiligheidsvideo de verschillende schoonheden van Indonesië zien’, aldus de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. De video is hieronder te zien.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button