fbpx
General aviationLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Sportvliegtuig maakt noodlanding op Amerikaanse weg | Video

In de Amerikaanse staat Washington, ten zuiden van Tacoma landde een sportvliegtuig, een KR2, op de Pacific Avenue wegens een probleem met het brandstofsysteem, aldus de lokale politie. In onderstaande video is de noodlanding te zien.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button