IncidentenOverig nieuws

Twee beschonken piloten United gearresteerd

Twee piloten van United Airlines zijn dit weekend gearresteerd in Schotland omdat zij te veel alcohol hadden gedronken voor de vlucht. Dit melden diverse lokale media.

Hechtenis

De twee mannen, 45 en 61 jaar, moesten een blaastest doen, waardoor dit aan het licht kwam. Het tweetal zit momenteel in hechtenis en de verwachting is dat zij dinsdag voor de rechtbank moeten verschijnen.

Reis

De piloten zouden zaterdag vlucht UA162 gaan uitvoeren, van Glasgow naar Newark, New Jersey. De vlucht werd geannuleerd. In een verklaring zegt de maatschappij de veiligheid van de passagiers voorop te zetten. United probeert om de reizigers zo snel mogelijk hun reis te laten vervolgen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button