IncidentenOverig nieuws

Twee doden bij vliegtuigcrash Tanzania

Bij een crash met een licht vliegtuig in Tanzania zijn zaterdag twee Zuid-Afrikanen omgekomen. Dat meldt persbureau Reuters.

Noodsignaal

Het gaat om een vierzitter Sling toestel, die vanuit Tanzania onderweg was naar Malawi. De piloot verstuurde vlak voor de crash een noodsignaal over een motorstoring, voordat het van de radar verdween.

Incident

De omgekomen piloot en passagier waren de enige inzittenden. Het incident gebeurde vlak na vertrek vanaf Tabora airport rond 7.30 ‘s ochtends.

Vlammen

Het toestel is volledig in vlammen opgegaan. Alleen de motor en een paar andere onderdelen werden teruggevonden. De Zuid-Afrikaanse organisatie U-Dream Global was eigenaar van het vliegtuig.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close