Frequente reizigerLiefhebberNaast het nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Vierde COMAC C919 maakt eerste testvlucht | Video

De vierde COMAC C919 heeft deze week de eerste testvlucht gemaakt. De Chinese vliegtuigbouwer bracht dit weekend een video naar buiten.

Prototypes

Het bedrijf wil met in totaal zes toestellen 4200 uur vliegen om certificering van China te ontvangen. Het derde prototype was eind juli klaar en werd toen naar Xi’an gevlogen vanwaar het de komende maanden testvluchten zal uitvoeren.

Video

Op onderstaande beelden is de eerste testvlucht van de vierde C919 te zien, die op donderdag 1 augustus werd uitgevoerd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close