fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

BA voert eerste commerciële vlucht uit met A350-1000

British Airways voert op 5 augustus haar eerste commerciële vlucht uit met haar nieuwe Airbus A350-1000. De vlucht vertrekt vanuit Heathrow met als eindbestemming Madrid, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Eerste

De eerste commerciële vlucht, BA460, van British Airways met haar nieuwste A350-1000, vertrok om 13:40 uur lokale tijd vanuit Heathrow naar Madrid. Daar zal het vliegtuig rond 16:30 lokale tijd haar wielen aan de grond zetten.

A350-1000

British Airways voert haar A350’s uit met 331 stoelen, waarvan 219 in economy (world traveller), 56 in premium economy (world traveller plus) en 56 in business (club world). De toestellen worden uitgerust met een vernieuwde versie van club world, genaamd club suite. In totaal zal British Airways achttien A350’s ontvangen, allemaal van het type -1000. Vanaf augustus zal het toestel worden ingezet naar Dubai en Toronto, later zullen ook Tel Aviv en Bangalore door de A350 worden aangedaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button