Nieuws

Delta wijkt uit door brandstoflekkage

Een Boeing 717-200 van Delta Airlines moest zaterdag uitwijken vanwege een brandstoflek. Dat meldt The Aviation Herald.

Lek

Vlucht DL2366 vloog vanaf Houston Hobby naar Atlanta met 62 passagiers en 5 crewleden, maar toen een brandstoflek ontdekt werd, moest er worden uitgeweken naar Montgomery.

Landing

22 minuten na de beslissing om uit te wijken kon veilig worden geland. De crew kon het lek stoppen zodat ook het taxiën veilig kon plaatsvinden.

Vertraging

Het toestel had al drie uur en vijftien minuten vertraging toen het vertrok. Het vliegtuig met registratie N989AT heeft daarna zes en een half uur aan de grond gestaan. Uiteindelijk werd de eindbestemming bereikt met een vertraging van tien uur.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/