fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Indiase Vistara vliegt voortaan internationaal

De Indiase binnenlandse luchtvaartmaatschappij Vistara zal met ingang van vandaag, dinsdag 6 augustus, haar eerste internationale vlucht uitvoeren, zo blijkt uit haar boekingssysteem. De bestemming; Singapore.

Eerste

Het is sinds de oprichting van Vistara in 2013 de eerste keer dat de maatschappij naar een internationale bestemming vliegt. De eerste commerciĆ«leĀ vluchtĀ werd op 9 januari 2014 uitgevoerd, en daarna vloog de airline enkel binnen India. Daar komt nu verandering in.

Singapore

De eerste internationale bestemming wordt Singapore. De maatschappij zal dagelijks met een Boeing 737-800 tussen de Indiase stad Delhi en Singapore vliegen. Vanaf volgend jaar komt daar een dagelijkse route tussen Mumbai en Singapore bij. Voorheen vloog Jet Airways ook op beide routes, tot het op 17 april alle vluchten staakte en in mei failliet werd verklaard.

Dubai

Eerder deze maand kondigde Vistara nog een nieuwe internationale route aan. Die dagelijkse route zal met ingang van 21 augustus tussen Mumbai en Dubai uitgevoerd worden. Op de vlucht naar de Verenigde Arabische Emiraten zet Vistara een nieuwe Airbus A320neo in.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button