Business jetsIncidentenNieuwsProfessional

Landing privéjet zangeres Pink gaat mis | Video

Tijdens de landing met een privéjet, die de crew van zangers Pink vervoerde, op de Deense luchthaven van Århus, ging het mis, waarop het toestel van de baan raakte en in brand vloog, zo meldt Bild.

Landing

Tijdens de landing in de nacht van maandag op dinsdag op de luchthaven van Århus, ook wel Tirstrup Lufthavn genoemd, raakte de Cessna 560XL, waarin de crew van zangeres Pink werd vervoerd, van de baan. Het toestel vloog in brand en de brandweer moest het vliegtuig komen blussen, hoe dat er aan toe ging is in onderstaande video te zien.

Veilig

Volgens het Duitse blad zaten er in het vliegtuig vier Amerikanen, twee Australiërs, een Brit, een Duitse stewardess en twee piloten uit Oostenrijk en Duitsland. Alle inzittenden konden veilig het vliegtuig verlaten en raakte er niemand gewond. De zangers zat zelf niet aan boord van het vliegtuig. Op zondag 11 augustus treedt Pink op, op het Malieveld in Den Haag.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button