AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

IT-storing treft British Airways

Een storing in het IT-systeem heeft British Airways getroffen op woensdag 7 augustus, zo meldt de IAG-dochtermaatschappij op haar website.

Storing

Door de IT-storing kunnen er vanuit verschillende Londense luchthavens, verschillende vluchten niet vertrekken. ‘We werken zo snel mogelijk aan het oplossen van een systeemprobleem dat heeft geresulteerd in enkele annuleringen op korte afstand en vertragingen op luchthavens in Londen’, aldus de Britse maatschappij.

Schiphol

De IT-storing heeft enkele vluchten van Londen naar Schiphol getroffen. Zo zijn er vijf verschillende vroege ochtendvluchten later dan gepland vertrokken vanuit Londen City, Heathrow en Gatwick. Ook zijn de vluchten, van 11:45 uur en 14:40 uur lokale tijd, vanuit Heathrow naar Amsterdam geannuleerd. Alle andere vluchten staan nog ongewijzigd in het vluchtschema.

Londen

BA-vluchten BA0435 en BA0433 van Schiphol naar Londen Heathrow, van 15:00 en 17:50 uur zijn ook geannuleerd. Verschillende vluchten in de ochtend zijn ook later vertrokken dan gepland.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button