fbpx
AirlinesBoeingEditors choiceKLMNieuwsNL NieuwsProfessional

Laatste 787-10 voor KLM wordt in mei 2022 geleverd

De laatste Boeing 787-10 voor KLM wordt, als alles volgens planning verloopt, in mei 2022 geleverd, zo bevestigt een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd aan Up.

Eerste

De eerste Boeing 787-10 Dreamliner heeft KLM al binnen. Dat toestel kwam een dag later dan gepland aan op Schiphol. De Oranjebloesem, de naam van de 787-10, wordt ingezet op de routes naar Dubai, Delhi en Curaçao, zo laat een woordvoerster van KLM weten. De eerste vlucht ging naar Tanzania.

Laatste

KLM krijgt in totaal vijftien 787-10’s. De zeven Airbus A350’s die in eerste instantie voor KLM zouden zijn, gaan naar Air France en de bestelde Dreamliners zijn voor KLM in plaats van Air France. Dit jaar ontvangt KLM nog drie 787-10’s. De tweede komt in september, die wordt onder andere ingezet op de route naar Toronto. De laatste van de Dreamliners zou in mei 2022 aan KLM geleverd moeten worden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button