fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe Lufthansa-bestemmingen vanuit Frankfurt

Lufthansa zal in de zomer van 2020 vanuit Frankfurt en München naar nieuwe bestemmingen vliegen. Vanuit Frankfurt wordt er vooral naar bestemmingen in de Verenigde Staten gevlogen, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Frankfurt

Vanuit Frankfurt zal Lufthansa in samenwerking met Eurowings volgende zomer vaker naar Las Vegas, Phoenix, Anchorage, Seattle, Orlando en Detroit vliegen. Op die routes worden Airbus A330’s ingezet die plaats bieden aan maximaal 270 passagiers. In het komende winterseizoen vliegt Eurowings al vanuit Frankfurt naar Las Vegas, Mauritius, Windhoek en Barbados.

Nieuw

Nieuwe bestemmingen in de Verenigde Staten waar vanuit Frankfurt naar gevlogen wordt zijn Phoenix in de staat Airzona en Anchorage in Alaska. Naar Phoenix wordt vijf keer per week gevlogen, op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag, en naar Anchorage drie keer per week. De vluchten naar Alaska worden op maandag, donderdag en zaterdag uitgevoerd.

München

Ook vanuit München wordt volgend jaar het zomerschema flink opgeschroefd. Met ingang van 27 april vliegen de Duitsers vanuit de Beierse hoofdstad naar Orlando, vanaf 4 mei naar Detroit en met vanaf 1 juli naar Seattle. Ook wordt er naar de Indiase stad Bangalore gevlogen. Die vluchten zullen met ingang van 31 maart volgend jaar vijf keer per week worden uitgevoerd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button