AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

American Airlines vliegt voor het eerst naar Afrika

American Airlines vliegt volgend jaar zomer voor de eerste keer naar het continent Afrika. Ook drie nieuwe bestemmingen in Oost-Europa worden aan het netwerk toegevoegd, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Marokko

Op 4 juni volgend jaar vliegt American Airlines voor het eerst vanuit Amerika naar het Afrikaanse continent; meer specifiek Casablanca. Vanuit Philadelphia wordt er drie keer per week met een Boeing 757 naar Marokko gevlogen. Vanaf 9 september vliegt de maatschappij ook weer vanuit Dalles-Fort Worth naar Tel Aviv in Israel. Die route wordt drie keer per week met een Boeing 787-9 Dreamliner uitgevoerd.

Oost-Europa

American voegt ook vanaf volgend jaar mei drie bestemmingen in Oost-Europa aan haar netwerk toe. Met ingang van 7 mei wordt er vanuit Chicago, vijf keer per week, naar Krakau in Polen en Praag in Tsjechië gevlogen met een Boeing 787-8 Dreamliner. Op 8 mei wordt daar de route naar Boedapest in Hongarije toegevoegd. Daar zet American ook een 787-8 op in.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/