AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

American Airlines vliegt voor het eerst naar Afrika

American Airlines vliegt volgend jaar zomer voor de eerste keer naar het continent Afrika. Ook drie nieuwe bestemmingen in Oost-Europa worden aan het netwerk toegevoegd, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Marokko

Op 4 juni volgend jaar vliegt American Airlines voor het eerst vanuit Amerika naar het Afrikaanse continent; meer specifiek Casablanca. Vanuit Philadelphia wordt er drie keer per week met een Boeing 757 naar Marokko gevlogen. Vanaf 9 september vliegt de maatschappij ook weer vanuit Dalles-Fort Worth naar Tel Aviv in Israel. Die route wordt drie keer per week met een Boeing 787-9 Dreamliner uitgevoerd.

Oost-Europa

American voegt ook vanaf volgend jaar mei drie bestemmingen in Oost-Europa aan haar netwerk toe. Met ingang van 7 mei wordt er vanuit Chicago, vijf keer per week, naar Krakau in Polen en Praag in Tsjechië gevlogen met een Boeing 787-8 Dreamliner. Op 8 mei wordt daar de route naar Boedapest in Hongarije toegevoegd. Daar zet American ook een 787-8 op in.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button