LiefhebberMilitairNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijk

Luchtmacht vliegt laag over Zeeland voor TV-serie

De Koninklijke luchtmacht vliegt laag over Zeeland en het westen van Noord-Brabant voor de opnames van een TV-serie, zo meldt de luchtmacht.

Opnames

Voor opnames van een TV-serie, vliegt de Koninklijke luchtmacht met verschillende vliegtuigen laag boven delen van Zeeland en het westen van Noord-Brabant. Ook zullen er bijzondere manoeuvres worden uitgevoerd. Dat kan er voor omstanders uitzien als een achtervolging of onderschepping. Voor welke serie de opnames zijn, wil de luchtmacht niet bekend maken.

Vliegtuigen

Tijdens de opnames zullen twee F16’s, een C130-transportvliegtuig, een civiele helikopter en een PC7-lesvliegtuig boven het zuidwesten van Nederland vliegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close