fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsVideoVliegvelden

Zware jongens landen op het vliegveld van München | video

In onderstaande video is te zien hoe een stel zware jongens landen op het vliegveld van de Beierse hoofdstad München. Zo zetten onder andere toestellen dan Delta, Air Canada en Onur Air hun wielen op de Duitse luchthaven.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button