fbpx
Naast het nieuws

Vrouwen in de luchtvaart vieren feest

Dit jaar is er een club opgericht voor vrouwen in de luchtvaart. Dat wordt half augustus gevierd op Seppe airport met een fly-in. Volgens de club zijn er in de luchtvaart slechts 7 procent vrouwen. Dat moet meer worden.

Vrouwelijke piloten

De Stichting Nederlandse Vrouwen in de Luchtvaart (SNVL) is een onderdeel van de federatie van Europese vrouwelijke piloten. De stichting heeft als doel banden tussen vrouwen in de luchtvaart te creëren en te onderhouden. Dit doet men door ontmoetingsgelegenheden te organiseren. Daarnaast is het de bedoeling luchtvarende vrouwen te ondersteunen en de luchtvaart te promoten onder vrouwen.

Kennismaken

Tijdens de fly-in 17 augustus op Breda International Airport gaat het vooral om kennismaken met elkaar en het delen van informatie en passie over de luchtsport. Tijdens de fly-in zijn diverse activiteiten. Mannen zijn ook welkom.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button