fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberMilitairNaast het nieuws

Historische vliegtuigen op bevrijdingsdagen Antwerpen Airport

In september zullen er verschillende historische vliegtuigen te bewonderen zijn op Antwerpen Airport tijdens de bevrijdingsdagen, zo meldt de Antwerpse luchthaven.

Bevrijdingsdagen

‘Hurricane, Fouga Magister, Spitfire, Harvard, Trojan, YAK3, Bristol Blenheim, Boomerang, B17 Flying Fortress, Messerschmitt Bf-109, .. Dit is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod van type vliegtuigen dat u kunt komen bewonderen op de Luchthaven van Antwerpen tijdens de Bevrijdingsdagen op zaterdag 7 en zondag 8 september’, zo meldt het vliegveld.

Vliegparade

Het weekend staat in het teken van de bevrijding van Antwerpen tijdens de tweede wereldoorlog, dat dit jaar 75 jaar geleden is. Op zaterdag en zondag is er een static show van oorlogsvliegtuigen en op zaterdag is er vliegparade boven de rivier de Schelde. Op beide dagen is de toegang gratis.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button