fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsVideoVliegvelden

Landingen tijdens storm op Düsseldorf Airport | Video

Op het vliegveld van Düsseldorf landen er dagelijkse vele vliegtuigen; weer of geen weer. Dus ook tijdens een storm trotseren de piloten de wind om hun toestellen veilig aan de grond te zetten. Dat is in onderstaande video te zien.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button