fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

Aer Lingus met full-flat stoelen tussen Londen en Dublin

De Ierse carrier Aer Lingus zet vanaf oktober dit jaar een Airbus A321LR in op de route Dublin – Londen. Daarmee komen er in de businessclass full-flat zitplaatsen beschikbaar op de Europese route.

Long-haul
Het vliegtuig is aangeschaft voor de long-haul routes in het Aer Lingus-netwerk. Echter wordt het toesteltype ook op Europese routes ingeroosterd. In een later stadium komt het toestel ook naar Amsterdam, Parijs en Barcelona.

Gateway
De strategie is dat Dublin wordt gebruikt als gateway voor overstappende passagiers tussen het oosten van Europa en Noord-Amerika. De hoofdverbinding is Noord-Amerika – Ierland met een tweede ‘leg’ naar andere Europese bestemmingen. Daardoor kunnen reizigers volledig in dezelfde businessclass reizen van begin tot eind.

Businessclass
De A321LR’s van de maatschappij worden voorzien van dezelfde businessclass als de Boeing 757 en de Airbus A330. Er is plaats voor zestien passagiers in de meest luxueuze klasse bij Aer Lingus. Als er ruimte over is kunnen passagiers op de korte vluchten ook een ticket aanschaffen voor de luxere klasse.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button