AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegtuigtype & -bouwer

Aer Lingus met full-flat stoelen tussen Londen en Dublin

De Ierse carrier Aer Lingus zet vanaf oktober dit jaar een Airbus A321LR in op de route Dublin – Londen. Daarmee komen er in de businessclass full-flat zitplaatsen beschikbaar op de Europese route.

Long-haul
Het vliegtuig is aangeschaft voor de long-haul routes in het Aer Lingus-netwerk. Echter wordt het toesteltype ook op Europese routes ingeroosterd. In een later stadium komt het toestel ook naar Amsterdam, Parijs en Barcelona.

Gateway
De strategie is dat Dublin wordt gebruikt als gateway voor overstappende passagiers tussen het oosten van Europa en Noord-Amerika. De hoofdverbinding is Noord-Amerika – Ierland met een tweede ‘leg’ naar andere Europese bestemmingen. Daardoor kunnen reizigers volledig in dezelfde businessclass reizen van begin tot eind.

Businessclass
De A321LR’s van de maatschappij worden voorzien van dezelfde businessclass als de Boeing 757 en de Airbus A330. Er is plaats voor zestien passagiers in de meest luxueuze klasse bij Aer Lingus. Als er ruimte over is kunnen passagiers op de korte vluchten ook een ticket aanschaffen voor de luxere klasse.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close