fbpx
Frequente reizigersIncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijk

‘Man plaatst camera op vliegtuigtoilet United Airlines’

Een man uit Texas is donderdag gearresteerd nadat hij een videocamera plaatste in het first-class toilet op een vlucht van United Airlines. Dat melden diverse lokale media.

Camera

De man zou de camera’s op vlucht 646 vanaf San Diego naar Houston hebben geplaatst op 5 mei. Een vrouwelijke passagier ontdekte het apparaatje doordat er licht vanaf kwam. Daarop besloot ze het aan een medewerker te melden.

Straf

Agenten konden de kleding en accessoires herkennen van degene die de camera installeerde. Zo kon de man worden opgespoord en deze week worden ingerekend. Hij kan maximaal 12 maanden gevangenisstraf krijgen, een boete, of beide.

Veiligheid

“De veiligheid van onze klanten is onze topprioriteit”, vertelt een woordvoerder tegen Fox News. “Toen onze crew werd gewezen op de camera, hebben zij snel gereageerd door de juiste autoriteiten op de hoogte te stellen. We werken volledig mee aan het onderzoek dat door de politie is ingesteld.”

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button