Frequente reizigerIncidentenOpmerkelijkOverig nieuws

‘Man plaatst camera op vliegtuigtoilet United Airlines’

Een man uit Texas is donderdag gearresteerd nadat hij een videocamera plaatste in het first-class toilet op een vlucht van United Airlines. Dat melden diverse lokale media.

Camera

De man zou de camera’s op vlucht 646 vanaf San Diego naar Houston hebben geplaatst op 5 mei. Een vrouwelijke passagier ontdekte het apparaatje doordat er licht vanaf kwam. Daarop besloot ze het aan een medewerker te melden.

Straf

Agenten konden de kleding en accessoires herkennen van degene die de camera installeerde. Zo kon de man worden opgespoord en deze week worden ingerekend. Hij kan maximaal 12 maanden gevangenisstraf krijgen, een boete, of beide.

Veiligheid

“De veiligheid van onze klanten is onze topprioriteit”, vertelt een woordvoerder tegen Fox News. “Toen onze crew werd gewezen op de camera, hebben zij snel gereageerd door de juiste autoriteiten op de hoogte te stellen. We werken volledig mee aan het onderzoek dat door de politie is ingesteld.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close