AirlinesDuurzaamheidFrequente reizigerNaast het nieuws

Mensen die ‘Green’ heten vliegen gratis met Frontier

Is jouw achternaam Green of Greene? Dan kun je dinsdag 13 augustus gratis vliegen met Frontier Airlines.

Groen

Frontier heeft deze actie in het leven geroepen ter promotie van de ‘Green week’, waarbij extra aandacht uitgaat naar het milieu.

Brandstof

“Onze vloot brandstof efficiëntie is ongeëvenaard door andere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Daardoor kan Frontier niet alleen de laagste prijzen bieden, maar ook de meest groene manier van vliegen”, aldus Barry Biffle, CEO en president van Frontier Airlines.

Ticket

Reizigers die gebruik kunnen en willen maken van deze actie kunnen via de website een ticket boeken voor dinsdag 13 augustus, met een terugvlucht vóór 20 augustus. Daarna krijgen zij hun geld terug, tot maximaal 400 dollar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close