fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol AirportVeiligheidVliegvelden

Boeing 737 van KLM maakt doorstart op Polderbaan

Een Boeing 737 van KLM van Barcelona naar Amsterdam moest om 13:30 Nederlandse tijd een doorstart op de Polderbaan maken, zo bevestigt een woordvoerder van Luchtverkeersleiding Nederland desgevraagd aan Up.

Doorstart

Vlucht KL1666, een Boeing 737-800 van KLM, vanuit Barcelona wilde op maandagmiddag haar landing inzetten op de Polderbaan. Het vliegtuig moest een doorstart maken omdat het toestel dat voor hen zat, langzamer dan gedacht aan het landen was.

Buitenveldertbaan

De 737 van KLM draaide na de doorstart af naar het westen en vloog met een bocht via Heemstede en Overveen terug richting Amsterdam, om vervolgens rond 13:40 uur op de Buitenveldertbaan haar wielen aan de grond te zetten.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button