AirlinesKLMNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol AirportVeiligheidVliegvelden

Boeing 737 van KLM maakt doorstart op Polderbaan

Een Boeing 737 van KLM van Barcelona naar Amsterdam moest om 13:30 Nederlandse tijd een doorstart op de Polderbaan maken, zo bevestigt een woordvoerder van Luchtverkeersleiding Nederland desgevraagd aan Up.

Doorstart

Vlucht KL1666, een Boeing 737-800 van KLM, vanuit Barcelona wilde op maandagmiddag haar landing inzetten op de Polderbaan. Het vliegtuig moest een doorstart maken omdat het toestel dat voor hen zat, langzamer dan gedacht aan het landen was.

Buitenveldertbaan

De 737 van KLM draaide na de doorstart af naar het westen en vloog met een bocht via Heemstede en Overveen terug richting Amsterdam, om vervolgens rond 13:40 uur op de Buitenveldertbaan haar wielen aan de grond te zetten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close